Τα φρούτα εμποτίζονται σε ουδέτερη αλκοόλη για το απαραίτητο χρονικό διάστημα, στη συνέχεια πιέζονται και φιλτράρονται. Στο εκχύλισμα που προκύπτει προστίθεται η ανάλογη ζάχαρη και ακολουθεί η εμφιάλωση. Χωρίς προσθήκη τεχνητών αρωμάτων.
London 2011-12
ABV: 18%
Ποικιλία φρούτων: Black Diamond, Himalaya
Creme de Mure
Μούρο
Τα φρούτα εμποτίζονται σε ουδέτερη αλκοόλη για το απαραίτητο χρονικό διάστημα, στη συνέχεια πιέζονται και φιλτράρονται. Στο εκχύλισμα που προκύπτει προστίθεται η ανάλογη ζάχαρη και ακολουθεί η εμφιάλωση. Χωρίς προσθήκη τεχνητών αρωμάτων.