Τα φρούτα εμποτίζονται σε ουδέτερη αλκοόλη για το απαραίτητο χρονικό διάστημα, στη συνέχεια πιέζονται και φιλτράρονται. Στο εκχύλισμα που προκύπτει προστίθεται η ανάλογη ζάχαρη και ακολουθεί η εμφιάλωση. Χωρίς προσθήκη τεχνητών αρωμάτων.
San Francisco 2010-11
New York 2011-12
London 2010
ABV: 18%
Ποικιλία φρούτων: Mecker, Williamette
Creme de Framboise
Βατόμουρο
Τα φρούτα εμποτίζονται σε ουδέτερη αλκοόλη για το απαραίτητο χρονικό διάστημα, στη συνέχεια πιέζονται και φιλτράρονται. Στο εκχύλισμα που προκύπτει προστίθεται η ανάλογη ζάχαρη και ακολουθεί η εμφιάλωση. Χωρίς προσθήκη τεχνητών αρωμάτων.