Worthy Park Estate
Truly Jamaican
Το τζαμαϊκανό ρούμι εξακολουθεί να αναγνωρίζεται σε ολόκληρο τον κόσμο για την ξεχωριστή του γεύση και την υψηλή ποιότητα. Αυτό δεν συμβαίνει τυχαία! Βαθιά στην καρδιά του Lluidas Vale, βρίσκεται το Worthy Park Estate. Με παράδοση στη καλλιέργεια ζαχαροκάλαμου που συνεχίζεται αμείωτη από το 1720.
Το πρώτο ιστορικό της παραγωγής ρουμιού είναι από το 1741, χρόνια πριν από οποιοδήποτε άλλο υπάρχον αποστακτήριο στην Τζαμάικα.Η μελάσα που χρησιμοποιεί το Worthy Park εξάγεται στο ιδιόκτητο εργοστάσιο ζάχαρης που, έχει διατηρήσει την κατάταξή του ως το πιο αποδοτικό στην Τζαμάικα από το 1968. Με την ολοκλήρωση ενός υπερσύγχρονου αποστακτηρίου το 2005, το Worthy Park επέστρεψε δυναμικά στην παραγωγή ρουμιού. Όντας το νεότερο αποστακτήριο, κατασκευάστηκε με γνώμονα την αποτελεσματικότητα και με στόχο να διατηρεί το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας.
Από το νερό που χρησιμοποιείται στην ανάμιξη, μέχρι τις φυσική ζύμη που παράγεται από τη δική τους καλλιέργεια ζαχαροκάλαμου, κάθε βήμα στη διαδικασία απόσταξης μετράται και αξιολογείται για να διασφαλιστεί η συνοχή και η ποιότητα. Η απόσταξη γίνεται 100% σε χάλκινο άμβυκα Double Retort 18.000 λίτρων, παραδοσιακή μέθοδος της Τζαμάικα. Το αποτέλεσμα, όμορφα πολύπλοκο ρούμι με γεμάτο σώμα και υψηλούς εστέρες. Ο 100% χάλκινος αποστακτήρας κατασκευάστηκε από τη Forsyths, ηγέτη στον κλάδο της κατασκευής αποστακτήρων στη Σκωτία.
Worthy Park Estate
Truly Jamaican
ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ: ΤΖΑΜΑΪΚΑ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: www.worthyparkestate.com
Το τζαμαϊκανό ρούμι εξακολουθεί να αναγνωρίζεται σε ολόκληρο τον κόσμο για την ξεχωριστή του γεύση και την υψηλή ποιότητα. Αυτό δεν συμβαίνει τυχαία! Βαθιά στην καρδιά του Lluidas Vale, βρίσκεται το Worthy Park Estate. Με παράδοση στη καλλιέργεια ζαχαροκάλαμου που συνεχίζεται αμείωτη από το 1720.
Το πρώτο ιστορικό της παραγωγής ρουμιού είναι από το 1741, χρόνια πριν από οποιοδήποτε άλλο υπάρχον αποστακτήριο στην Τζαμάικα.Η μελάσα που χρησιμοποιεί το Worthy Park εξάγεται στο ιδιόκτητο εργοστάσιο ζάχαρης που, έχει διατηρήσει την κατάταξή του ως το πιο αποδοτικό στην Τζαμάικα από το 1968. Με την ολοκλήρωση ενός υπερσύγχρονου αποστακτηρίου το 2005, το Worthy Park επέστρεψε δυναμικά στην παραγωγή ρουμιού. Όντας το νεότερο αποστακτήριο, κατασκευάστηκε με γνώμονα την αποτελεσματικότητα και με στόχο να διατηρεί το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας.
Από το νερό που χρησιμοποιείται στην ανάμιξη, μέχρι τις φυσική ζύμη που παράγεται από τη δική τους καλλιέργεια ζαχαροκάλαμου, κάθε βήμα στη διαδικασία απόσταξης μετράται και αξιολογείται για να διασφαλιστεί η συνοχή και η ποιότητα. Η απόσταξη γίνεται 100% σε χάλκινο άμβυκα Double Retort 18.000 λίτρων, παραδοσιακή μέθοδος της Τζαμάικα. Το αποτέλεσμα, όμορφα πολύπλοκο ρούμι με γεμάτο σώμα και υψηλούς εστέρες. Ο 100% χάλκινος αποστακτήρας κατασκευάστηκε από τη Forsyths, ηγέτη στον κλάδο της κατασκευής αποστακτήρων στη Σκωτία.
THE BAR SEED
Αγίων Αναργύρων & Υμηττού 15
Παλαιό Φάληρο / 175 64
Αττική / Ελλάδα
info@thebarseed.gr
2130049003
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΗΤΟΥ | COOKIES
THE BAR SEED
Αγίων Αναργύρων & Υμηττού 15
Παλαιό Φάληρο / 175 64
Αττική / Ελλάδα
info@thebarseed.gr
2130049003
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΗΤΟΥ | COOKIES
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
NEWSLETTER
NEWSLETTER
powered by mediaplanners.gr
Είστε πάνω από 18 χρονών?