Τα φρούτα εμποτίζονται σε ουδέτερη αλκοόλη για το απαραίτητο χρονικό διάστημα, στη συνέχεια πιέζονται και φιλτράρονται. Στο εκχύλισμα που προκύπτει προστίθεται η ανάλογη ζάχαρη και ακολουθεί η εμφιάλωση. Χωρίς προσθήκη τεχνητών αρωμάτων.
London 2009-10-11-12
New York 2011-12
SF 2010
ABV: 20%
Ποικιλία φρούτων: Noir de Bourgogne from Saintonge
Creme de Cassis
Φραγκοστάφυλο
Τα φρούτα εμποτίζονται σε ουδέτερη αλκοόλη για το απαραίτητο χρονικό διάστημα, στη συνέχεια πιέζονται και φιλτράρονται. Στο εκχύλισμα που προκύπτει προστίθεται η ανάλογη ζάχαρη και ακολουθεί η εμφιάλωση. Χωρίς προσθήκη τεχνητών αρωμάτων.
ABV: 20%
Ποικιλία φρούτων: Noir de Bourgogne from Saintonge