Τα φραγκοστάφυλα εμβαπτίζονται σε ουδέτερη αλκοόλη και το εκχύλισμα αναμιγνύεται με ζάχαρη και τουλάχιστον 60% κονιάκ.
Ο συνδυασμός του κονιάκ με το φραγκοστάφυλο γεννά νέες πολύπλοκες γεύσεις και αρώματα.
Beverage Testing Institute
ABV: 33%
Ποικιλία φρούτων: Noir de Bourgogne
C2 Cassis
Cognac & Cassis Liqueur
Τα φραγκοστάφυλα εμβαπτίζονται σε ουδέτερη αλκοόλη και το εκχύλισμα αναμιγνύεται με ζάχαρη και τουλάχιστον 60% κονιάκ. Ο συνδυασμός κονιάκ με φραγκοστάφυλο γεννά νέες πολύπλοκες γεύσεις και αρώματα.