Ένα Artisanal Mezcal που παράγεται αποκλειστικά από Espadin αγαύη με παραδοσιακές μεθόδους.
Το συγκεκριμένο είδος αγαύης χρειάζεται 7-9 χρόνια για να φτάσει την επιθυμητή ωρίμανση, πριν ψηθεί σε υπόγειους κωνικούς φούρνους για 4 ημέρες.
Έπειτα συνθλίβεται σε πέτρινους μύλους και ο γλυκός χυμός που προκύπτει ζυμώνεται σε ανοιχτές δεξαμενές για 6-8 ημέρες.
Ακολουθεί διπλή απόσταξη σε χάλκινους αποστακτήρες 350 λίτρων.
Αρώματα γλυκού καπνού και ώριμων φρούτων με νότες μέντας και ανανά.
Στην παλέτα, κανέλα και ώριμα φρούτα με πιπεράτη επίγευση.
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: ΜΕΞΙΚΟ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: www.mezcalkoch.com